GRATIS VERZENDING op alle orders boven de €75,-
3 minuten
|

Zo kom jij warm en fashionable de winter door

3 minuten
|

Zo kom je warm en fashionable de winter door!

De winter is niet de meest sexy periode van het jaar. De kou zorgt ervoor dat je het liefst van top tot teen bedekt bent. Je wilt er warmpjes bij lopen, maar natuurlijk wel in stijl. Je doet jezelf toch ook tekort als je in de winter in nietszeggende kleding loopt.

Je wilt dus juist wel opvallen in deze donkere tijd van het jaar. Het is voor jou immers elk moment van het jaar tijd om te shinen. Laat je kleding voor zich spreken en kom warm en fashionable de winter door. Hoe je dat doet? Door de beste winterjas ever te dragen en dat is de faux fur jas.

Om te knuffelen de faux fur jas: zo zacht en ware

De faux fur jas combineert stijl met zachtheid en warmte. Dat is precies wat je in de winter nodig hebt. Elke keer als je deze winterjas aantrekt, lijkt het alsof je een knuffel krijgt. Zo heerlijk zacht en warm voelt de stof aan.

Laat je handtas maar thuis met alle ruimte in de 2 jaszakken

Een jas met ook lekker veel ruimte in de 2 jaszakken. Zo hoef je niet eens een handtas mee te nemen als je dat niet wilt. Dat is natuurlijk heel praktisch en op deze manier is er nog meer gemak. De faux fur jas gaat namelijk heel gemakkelijk dicht met 3 drukknopen.

Geen gedoe met een ingewikkelde sluiting

Dus geen gedoe met een rits of met een lange rij knopen, maar gewoon een paar simpele drukknopen. Zo ben je snel klaar. Heerlijk toch. De winter is toch al een seizoen waarin je langer bezig bent met jezelf in te pakken tegen de kou.

Lekker lang tot over je billen

Weet je wat ook zo fijn is in de winter? Een jas die over je billen valt. Niet om je billen te verbergen, maar wel om de warmte te voelen en vanwege het stijlvolle karakter. Bewaar de korte jasjes maar weer voor de zomer om je billen te showen.

100% nepbont

In de winter wil je comfort, maar ook warm en fashionable zijn en daar is de faux fur jas perfect voor. Lekker lang tot over je billen. Er is nog meer goed nieuws te vertellen over de faux fur jas. Dat is dat het materiaal uit 100% nepbont bestaat. De nepheid zie je overigens niet af aan de kwaliteit, want die is van een heel hoog niveau.

Van trend tot blijvertje

Wist je dat faux fur jassen inmiddels van trend tot een blijvertje in de modewereld zijn verheven? Het is niet voor niets dat zoveel vrouwen net als jij warm en fashionable de winter door willen komen in een faux fur jas.

Terug naar blogs