Winterjassen voor dames, de laatste trends

november 16 2017
fake fur parka zwart

De meeste mensen kopen ieder jaar een nieuwe winterjas en dat is maar goed ook want de trends op het gebied van deze mode kunnen snel veranderen. Gelukkig zijn de trends voor het komende seizoen alweer een tijdje bekend, omdat dit ver van tevoren wordt bepaald. Ieder jaar moet je er wel weer tijd aan besteden om de juiste winterjas te vinden die past bij jouw stijl. Natuurlijk moet die jas ook nog eens lekker warm zijn. Het kan daarom knap lastig zijn om een winterjas te vinden die exact aan je wensen voldoet. We hebben de laatste trends op een rijtje gezet om deze zoektocht een stukje makkelijker voor je te maken.

Verschillende jassen voor verschillende figuren

Dames hebben verschillende figuren en daarom zijn er ook verschillende jassen op de markt. Een bekend figuur is bijvoorbeeld het “peerfiguur”. Dan is de onderkant van je lichaam breder dan de bovenkant. Dan kan je het beste kiezen voor een winterjas met vulling in de schouders, zodat je bovenlichaam wat breder lijkt. Een mooie trenchcoat past hier bijvoorbeeld perfect bij. Daarnaast hebben veel dames een zandloperfiguur. Een dunne taille en een wat breder bovenlichaam. Als je een zandloperfiguur hebt, dan kun je eigenlijk iedere winterjas in onze collectie dragen. Ten slotte zijn er ook dames met een appelfiguur, meer volume rond het bovenlichaam en een dunnere taille. Voor deze dames is de fake fur Parka winterjas bijvoorbeeld erg geschikt.

Winterjassen trends in 2017/2018

De afgelopen maanden hebben wij alweer veel tijd besteed aan het volgen en verkennen van de trends op het gebied van mode voor de komende winter. Gelukkig zijn de trends meestal al een tijdje van tevoren bekend en daarom hebben we onze collectie hierop aangepast. Sinds een aantal weken vind je daarom, een grotere collectie bontjassen en andere winterjassen, die perfect passen in het modebeeld van de komende winter

Bomberjacks blijven nog even

Gelukkig kan je bomberjacks al een tijdje vinden in onze collectie. Onze verwachting is ook dat er de komende winter nog voldoende dagen zijn waarop je de bomberjack weer gewoon kunt dragen, je kan bomberjacks bovendien met veel andere kledingstukken combineren en ze zitten heel comfortabel. Daarom zullen ze de komende tijd waarschijnlijk nog niet uit het modebeeld verdwijnen.

Fake fur bontjassen

Faux fur bontjassen zijn heerlijk warme winterjassen met een nep bontkraag. Natuurlijk is echt bont niet meer te krijgen en dat is maar goed ook. Zogenaamde Fake fur bontjassen hebben daarom een flinke boost gehad en worden steeds populairder.

De fake fur Parka jassen

De Parka is een speciale winterjas die de afgelopen jaren altijd in het modebeeld is gebleven. De naam “Parka” is een benaming voor Russen die de Amerikanen vroeger gebruikten. In het Russisch betekent het, een jas gemaakt van pels. Normaal is dat ook wat een Parka jas is. Onze jassen worden niet van echte pelzen gemaakt. Verder zijn deze lange jassen met fijne kragen wel voorzien van de beste materialen en kan je de fake fur Parka jassen vanaf nu bestellen in onze webshop.

Posted Under: Jassen, Musthaves, Tips, Trends