Schoenentrends voor het einde van 2017

oktober 4 2017
fringe pumps

Het afgelopen artikel hebben we gekeken naar alle trends die je op het gebied van mode kan verwachten de komende herfst. In dit artikel gaan we er wat dieper op in en kijken we naar de schoenentrends die in de komende herfst en winter te zien zullen zijn. De zoektocht naar de juiste schoenentrends is echter niet eenvoudig gebleken, er zijn zoveel verschillende schoenen op de markt en er zijn ook zoveel die perfect in het modebeeld passen. Het liefst zouden wij ook wel duizenden schoenen en laarzen in ons assortiment willen hebben maar daar moeten we nog even op wachten.

Dezelfde lijnen en vormen komen terug

Toch is het razend knap hoe de ontwerpers van schoenen elke keer weer met nieuwe ontwerpen komen die ons toch steeds weer verrassen. Bij modeontwerpers gaat het meeste over lijnen en vormen, maar natuurlijk is ook de vormgeving van belang.

Als we kijken naar de verschillende schoenen die tegenwoordig populair zijn dan valt ons vooral op dat de schoenen in de basis vaak vrijwel gelijk zijn. Dezelfde lijnen en vormen. Gelukkig wordt er wel veel afgewisseld met vrolijke ontwerpen zodat je steeds weer nieuwe soorten schoenen kan verwachten. En van ons kun je uiteraard verwachten dat we bovenop deze trends blijven zitten om je zo goed mogelijk in te lichten.

Schoenen

Laarzen met een V-hals

Pumps met V-necks zijn de komende seizoenen steeds vaker in ons modebeeld te vinden. Tenminste, als we de catwalks van de grote modeshows mogen geloven. Daarop werden deze steeds vaker getoond. Pumps met V-necks hebben. Pumps hebben puntige neuzen waardoor ze deze naam hebben gekregen.

Schoenen met een laag decolleté

Nog als een vreemde trend, hoe kan een schoen nou een decolleté hebben? Toch kan het wel degelijk. Dit zijn schoenen die aan de bovenkant laag uitgesneden worden waardoor een deel van je voet zichtbaar is.

Witte pumps zien we voor het eerst

Schoenen met een laag decolleté of een V-hals heb je wellicht al vaker gezien. Toch komt het maar zelden voor dat je witte pumps tegenkomt. Dit is een opvallende trend op het gebied van kleur de komende seizoenen.

Het leuke is dat je voeten nog een stuk meer open en bloot lijken als je witte schoenen draagt. Op een andere manier lijken je voeten hierdoor een stuk slanker.

Naast een witte kleur staat een contrastkleur zoals zwart of donkerblauw, is het ook erg mooi als je een decolleté open laat.

Posted Under: Schoenen