Ruilen & retourneren
Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met een aangekocht artikel dan kun je dit uiteraard retourneren of ruilen. Hieronder lees je daar meer over.

14 dagen zichttermijn!
Vanaf het moment van bezorging heb je de bestelde artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag je de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je deze artikelen wenst te behouden, tenzij anders vermeld.
Controleer direct na ontvangst van de artikelen of deze onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, meld dit dan zo snel mogelijk aan onze klantenservice via info@jasjehandtasje.nl.

RUILEN
Binnen de zichttermijn kun je bestelde artikelen terugsturen en ruilen voor een ander product of andere maat. Wat te doen:
Stuur de per e-mail ontvangen orderbevestiging door naar info@jasjehandtasje.nl en geef hierin aan welke artikel(en) je retour wilt sturen en de reden waarom. Geef ook aan welke artikel(en) je hiervoor in de plaats wenst te ontvangen, wij reserveren deze dan voor je.
Vul de ruiltabel in op het retour- en ruilformulier dat je samen met je bestelling hebt ontvangen. Voeg het formulier samen met de te ruilen artikelen in een deugdelijke verzendverpakking.

Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehecht prijskaartje en indien aanwezig in de oorspronkelijke verpakking. Bij schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos, we kunnen deze dan niet accepteren.

Stuur het geheel naar onderstaand adres, de verzendkosten zijn voor je eigen rekening:

Jasjehandtasje.nl
Grasland 42
9205EB Drachten

Na ontvangst zenden wij de gewenste alternatieve artikelen zonder verzendkosten naar je toe.

RETOURNEREN
Binnen de zichttermijn van 14 dagen kun je bestelde artikelen terugsturen waarna je je geld terugkrijgt. Wat te doen:
Stuur de per e-mail ontvangen orderbevestiging door naar info@jasjehandtasje.nl en geef hierin aan welke artikel(en) je retour wilt sturen en de reden waarom. Vermeld ook op welk IBAN het bedrag moet worden teruggestort en de naam van de begunstigde. Je ontvangt géén e-mail terug, we nemen je melding ter kennisgeving aan.

Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehecht prijskaartje en indien aanwezig in de oorspronkelijke verpakking. Bij schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos, we kunnen deze dan niet accepteren.
Stuur het geheel naar onderstaand adres, de verzendkosten zijn voor je eigen rekening:

Jasjehandtasje.nl`
Grasland 42
9205EB Drachten

Bij acceptatie van de retour word het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugbetaald. Bij ontvangst of terugbetaling van de retour zenden we géén e-mail.

 

 

VOORWAARDEN
Een artikel dat geruild of geretourneerd wordt moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
-Het artikel (inclusief retour- en ruilformulier) dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden;
– het artikel dient ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het retour zenden van de artikelen gebeurt op eigen risico, zorg daarom voor een deugdelijke verzendverpakking om beschadiging te voorkomen. Zonnebrillen mogen NIET retour!!
– het artikel dient te zijn voorzien van het aangehechte prijskaartje en/of merklabel(s), alle eventuele toebehoren en waar mogelijk de originele verpakking in een zo goed als mogelijke conditie. Bij schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos. Als retourzendingen niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoen dan is www.jasjehandtasje.nl niet verplicht om te ruilen of het aankoopbedrag terug te storten. In dat geval brengen wij je daarvan schriftelijk op de hoogte met opgave van reden.