GRATIS VERZENDINGboven de €25,-

Retourneren

Indien je een ander product, bijvoorbeeld om reden van een andere maat of kleur, wenst te ontvangen, kun je dit gemakkelijk doen door het product opnieuw te bestellen via de webshop. Je ziet dan meteen of het product beschikbaar is. Je dient dan wel opnieuw te betalen. Helaas is om technische redenen niet mogelijk om te ruilen/verrekenen.

Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met een aangekocht artikel dan kun je dit uiteraard retourneren. Hieronder lees je daar meer over.

Vanaf het moment van bezorging heb je de bestelde artikelen 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn mag je de artikelen bekijken en/of passen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je deze artikelen wenst te behouden, tenzij anders vermeld.
Controleer direct na ontvangst van de artikelen of deze onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Is dit niet het geval, meld dit dan zo snel mogelijk aan onze klantenservice via vragen@jasjehandtasje.nl.

Binnen de zichttermijn kun je bestelde artikelen terugsturen. Wat te doen:

– Vul de tabel in op het retourformulier dat je kan downloaden via de shop (zie hieronder) . Voeg het formulier samen met de te geretourneerde artikelen in de originele verzendverpakking.

– Je kunt het retourformulier opvragen via vragen@jasjehandtasje.nl.

– Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehecht prijskaartje en indien aanwezig in de oorspronkelijke verpakking. Bij schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos, we kunnen deze dan niet accepteren.

– Vanwege hygiene voorwaarden nemen wij geen petten, hoeden, bikini’s of sokken retour.

Stuur het geheel naar onderstaand adres, de verzendkosten zijn voor je eigen rekening:

Jasjehandtasje
P.C. Hooftstraat 5
3881 KC Putten

 

VOORWAARDEN

Een artikel dat geretourneerd wordt moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

– Niet stinken naar rook, huisdieren etc.

– Geen vlekken en/of beschadigingen.

– Het artikel (inclusief retourformulier) dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden.

– Het artikel dient ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het retour zenden van de artikelen gebeurt op eigen risico, zorg daarom voor een deugdelijke verzendverpakking om beschadiging te voorkomen.

– Het artikel dient te zijn voorzien van het aangehechte prijskaartje en/of merklabel(s), alle eventuele toebehoren en waar mogelijk de originele verpakking in een nette conditie. Bij schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos.

– Pakketjes die retour komen vanwege een foutieve postcode sturen wij nogmaals op, echter zijn de kosten daarvan voor de klant.

– Betaald met een tegoedbon of cadeau kaart, je ontvangt geen geld retour maar een tegoedbon.