GRATIS VERZENDINGboven de €25,-
Terug

Privacy statement

Privacy statement

Inleiding

Jasjehandtasje neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met vragen@jasjehandtasje.nl.

Wie is Jasjehandtasje?

Jasjehandtasje is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Jasjehandtasje de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe verkrijgen wij jou

w persoonsgegevens?

Jasjehandtasje heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt. .

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Jasjehandtasje over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Jasjehandtasje. Je kunt verzoeken dat Jasjehandtasje je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Jasjehandtasje te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Jasjehandtasje of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Jasjehandtasje te verkrijgen. Jasjehandtasje zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Jasjehandtasje je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Jasjehandtasje

Een verzoek kan verstuurd worden naar: vragen@jasjehandtasje.nl. Jasjehandtasje zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Jasjehandtasje een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Jasjehandtasje je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

– Verwerkers

– Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en Jasjehandtasje

Het kan zijn dat Jasjehandtasje verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Doorgifte aan derde landen of internationale organisaties

Om (bijvoorbeeld) technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat jouw (persoons)gegevens worden doorgegeven aan aan Jasjehandtasje gelieerde ondernemingen buiten de Europese Economische Ruimte. Omdat de regelgeving op het gebied van de privacybescherming daar mogelijk niet eenzelfde bescherming biedt als binnen de Europese Economische Ruimte, zal Jasjehandtasje gebruik maken van het Privacy Shield of de EU Model Clauses om jouw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Wanneer dat niet mogelijk is, zal Jasjehandtasje aan jou toestemming vragen om jouw (persoons)gegevens naar landen zonder passend beschermingsniveau door te gegeven. Deze toestemming kun je te allen tijde intrekken.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Jasjehandtasje ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Jasjehandtasje worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Jasjehandtasje worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Jasjehandtasje je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar vragen@jasjehandtasje.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Jasjehandtasje jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar vragen@jasjehandtasje.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe gebruikt Jasjehandtasje jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Jasjehandtasje persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Jasjehandtasje voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Jasjehandtasje worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde: Financiële administratie

Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC)

Grondslag: Wettelijke verplichting

Bewaartermijn: maximaal 7 jaar

Doeleinde: Beheer van bestellingen

Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten

Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Facturatie

Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf

Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten

Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Facturatie

Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: CRM

Gegevens: Naam, E-mailadres, Telefoonnummer

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Sollicitatie

Gegevens: Naam, E-mailadres, Telefoonnummer

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Marketing

Doeleinde: Direct marketing

Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Affiliate marketing

Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Nieuwsbrief

Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Retargeting

Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Social media marketing

Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Behavioural targeting

Gegevens: Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Website

Doeleinde: Website analytics

Gegevens: Surfgedrag, Locatie

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Plaatsen van berichten of reviews

Gegevens: Naam, E-mailadres, User ID, Inhoud van het bericht

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Chatfunctie

Gegevens: Naam, E-mailadres, User ID, Inhoud van het bericht

Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Onderzoek & Ontwikkeling

Doeleinde: Marktonderzoek

Gegevens: Surfgedrag, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer

Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang: Commercieel belang

Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

  • Doeleinde:
    CRM
  • Gegevens:
    Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Browser, User ID, Telefoonnummer
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Sollicitatie
  • Gegevens:
    Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Browser, User ID, Telefoonnummer
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Direct marketing
  • Gegevens:
    Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Direct marketing
  • Gegevens:
    Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Affiliate marketing
  • Gegevens:
    Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Nieuwsbrief
  • Gegevens:
    Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Social media marketing
  • Gegevens:
    Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Behavioural targeting
  • Gegevens:
    Naam, E-mailadres, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Website analytics
  • Gegevens:
    Surfgedrag, Locatie
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    A/B testing
  • Gegevens:
    Surfgedrag, Locatie
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde:
    Chatfunctie
  • Gegevens:
    E-mailadres, Gebruiksnaam, Inhoud van het bericht
  • Grondslag:
    Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
  • Doeleinde
    Marktonderzoek
  • Gegevens:
    Surfgedrag, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Gegevens over het gedrag
  • Grondslag:
    Gerechtvaardigd belang
  • Betrokken belang:
    Commercieel belang
  • Bewaartermijn:
    Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde