De perfecte zomeravond met de juiste mode-accessoires creëren

juni 30 2017

‘s avonds lekker buiten zitten tot in de late uurtjes met een wijntje in je handen, waarschijnlijk heb je het deze zomer al meegemaakt omdat het al vrij vaak lekker weer is geweest. Wat ons betreft het perfecte moment om je wat tips te geven voor mode waarmee je nog beter de perfecte zomeravond kunt creëren.

Op de juiste accessoires voor de komende zomer de selecteren we kijken wij altijd daar al gebeden strijdt op het gebied van mode en kleding. Daar het onderzoeken van alle trends bepalen wij de voorjaarscollectie halen we die in huis. Hiertussen vind je altijd echte mode must heeft volgens de nieuwste trends. Dit kan verrassende looks opleveren met veel variatie en verschil in stijlen.

In onze webshop vind je daarom nu voor iedere gewenste stijl bijpassende mode en accessoires. Van chic tot stijlvol en sportief. Dit jaar zien we bijvoorbeeld sportieve bikini trends terugkomen met stoere prins of volledige streep bijvoorbeeld.

Welke mode musthaves heb je daarbij nodig?

Om de zomeravonden stijlvol door te komen zijn er een aantal mode musthaves die niet in je kledingkast mogen ontbreken. Een aantal vrolijke en luchtige jurken bijvoorbeeld. Op het gebied van sieraden kan je denken aan armbanden of kralenkettingen. Daarnaast mag natuurlijk ook een stijlvolle zonnebril niet ontbreken tussen je accessoires. Om je outfit helemaal compleet te maken kan je er ook voor kiezen om een hoed te dragen.

Frisse en vrolijke kleuren kenmerken de zomerse periode

Bij het samenstellen van onze voorjaars letten we op een aantal basiselementen en daarbij is natuurlijk ook de kleur van groot belang. Frisse en vrolijke kleuren zorgen volgens ons voor een goed gevoel en een positieve vibe. Dit voorjaar zie je bijvoorbeeld veel roze en beige terugkomen, rustige kleuren die zorgen voor een neutrale look, deze kledingstukken kun je bovendien perfect combineren. Je kan het bijvoorbeeld combineren met licht blauwe of gele kleding wat ook perfect past bij de zomer.

Ontdek onze favoriete jurken voor de lente en zomer

Omdat we al behoorlijk veel zomerachtige dagen hebben gehad heb je ongetwijfeld alweer je jurken uit de kast getrokken. Om je kledingkast aan te vullen kun je natuurlijk ook leuke zomerse jurken in onze webshop kopen. Kies voor een luchtige jurk die je buiten op het terras of bij het shoppen in de stad kunt dragen. Let naast de uitstraling echter ook op het komt voor als je een langere tijd in deze jurk wilt vertoeven.

Dit voorjaar hebben we vrij veel jurken aan de collectie toegevoegd met vrolijke kleuren en exotische prinses. Bloemen en andere natuurlijke prins zijn dit jaar de trend, ook andere gestreepte jurken met vrolijke kleuren doen het erg goed.

Wacht niet langer en neem snel eens een kijkje in onze webshop om ook een leuke zomerse jurk aan je collectie toe te voegen!

Posted Under: Musthaves