Ontdek alle verschillende soorten tasjes voor dames

november 16 2017
Vrouw met suede jurkje en zwarte tas

Vroeger gebruikte je een tas eigenlijk alleen voor praktische doeleinden zoals het verplaatsen van goederen. Tegenwoordig is het functionele gedeelte iets minder van belang en zijn er veel trends, waardoor er fantastische tassen zijn ontstaan. Je kan tegenwoordig zelf kiezen wat voor tasje wil dragen, afhankelijk van wat je erin wilt opbergen, maar ook afhankelijk van wat je mooi vindt. Je kan kiezen voor een hele chique tas of een hele stoere tas bijvoorbeeld. In onze collectie vind je ook enkele stijlvolle schoudertassen.

Heuptasjes

Heuptasjes maken een ware comeback. Ze waren vooral in de jaren ’90 populair, maar de kleine tasjes die je aan je heup kunt dragen komen weer helemaal terug en het modebeeld.

Rugtassen

Een rugtas of rugzak gebruik je natuurlijk vooral voor praktische doeleinden. Er zijn tegenwoordig ook voldoende mooie rugzakken te vinden, waarmee je een echt modestatement kunt maken. Natuurlijk is het handig dat je er veel in kunt opbergen, maar het uiterlijk is ook zeker van belang.

handtasKleine rugtasjes

In de modewereld geldt vaak dat weinig meer is, oftewel: less is more. Dat geldt ook op het gebied van tassen. Minimalistische designs met weinig ruimte om spullen op te bergen zijn vreemd genoeg erg populair. Dunne bandjes van vooral Scandinavische merken doen het bijvoorbeeld erg goed.

‎Schoudertassen

In ons assortiment kan je ook enkele schoudertasjes vinden onder het kopje accessoires en dan tassen. Stijlvolle lederen schoudertasjes met een versiering.

Crossbody tassen

Eigenlijk is de Crossbody tas een echte klassieker. Dit is een tas waarbij je de band van de tas diagonaal over je lichaam draagt. Door deze handige schouderband zit de tas lekker comfortabel tijdens een wandeling of een dagje shoppen bijvoorbeeld. Ook bij het stappen zijn deze tassen erg handig, omdat je er ook voldoende in kwijt kunt.

Trends op het gebied van damestassen

We gaan niet in op alle merken die er zijn, dit omdat we geen reclame willen maken. Wel hebben we gekeken naar de modetrends op het gebied van damestassen. Zoals de meeste dames waarschijnlijk wel weten kan het kopen van een nieuwe tas ervoor zorgen dat je, je daadwerkelijk fantastisch voelt. Het liefst koop je natuurlijk ieder jaar een nieuwe tas, een nieuwe rugtas of een boodschappentas. Het maakt eigenlijk niet uit, het kopen van een tas is altijd leuk en je bent weer up-to-date met de laatste trends. Dit jaar zijn tasjes met een dierenprint zoals een panterprint of een tijgerprint bijvoorbeeld erg populair. De hierboven beschreven Crossbody tassen worden ook steeds populairder, daarnaast is de kleur blauw, als kleur voor een tas, al een tijdje in de mode.

Goedkopere tassen en tasjes voor dames

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij je specialist op het gebied van jasjes maar ook op het gebied van handtasjes. De collectie wordt de komende tijd steeds verder uitgebreid, waardoor je binnenkort ook andere soorten tasjes kunt vinden in ons assortiment. Hou de collectie in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste mode items die worden toegevoegd aan de webshop.

Posted Under: Musthaves, Tips, Trends