Modetrends voor de komende herfst en winter

oktober 4 2017
wintermode

De zomer is nog maar net afgelopen, voor ons is het alweer een goed moment om te gaan kijken naar de trends die de komende seizoenen voorbij zullen komen. Op die manier kan je garderobe alvast aanvullen met warme en stijlvolle kleding. Daarmee is de oude zomerkleding opgeruimd zodat je voldoende ruimte hebt voor nieuwe mode items.

Wat ons betreft is de herfst een van de leukste periodes om weer op zoek te gaan naar trends op het gebied van mode. Welke winterjas ga je aanschaffen? Welke kleuren en prints zijn dit seizoen in de mode? Bijhouden de catwalks in de gaten en ook de magazines op het gebied van mode zodat we je altijd op de hoogte kunnen houden van de laatste trends op dit gebied.

herfstmode

Trench coats met een klassieke uitstraling

Op de catwalks zagen we ongelooflijk veel modellen met een klassieke Trench coat. Deze stijlvolle regenjas komt het komende seizoen weer helemaal terug in het straatbeeld is de verwachting. Het is volgens veel dames de ideale jas om tussendoor te dragen. Wij vinden het vooral handig dat je stijlvol de deur uit kan als het regent.

Vrolijke bloemen designs

Bloemenprints kwamen we overal tegen dit seizoen. Niet alleen op jurken maar ook op shirts en jassen bijvoorbeeld. Vooral varianten met rozen erop. Deze zijn vrolijk en lekker vrouwelijk. Er zijn echter ook vrolijke mode items met een bloemenprint die juist heel stoer ogen.

Helemaal strak in het leer

Leren jassen zijn ook een belangrijke trend van het komende seizoen. Een leren jas is niet alleen erg opvallend en modieus. Het zit vaak ook nog verrassend comfortabel. Het is dit seizoen bovendien ook mogelijk om leer op leer te dragen zoals we al zagen op de catwalks.

Luchtige & opvallende kleding

Natuurlijk moeten modellen op een catwalk opvallende kleding dragen, er is echter een trend te zien op het gebied van glitter. Hoewel dit voorheen misschien nog helemaal niet gebruikelijk was, zijn glitters helemaal terug en kan deze nu prima dragen op je kleding. Glitters zorgen er bovendien voor dat je kleding ontzettend opvalt.

Zakelijke maar toch sexy kleding

Er is een tijd geweest dat vrouwen zich zo onaantrekkelijk moesten kleden op het werk. Dat is tegenwoordig echter niet meer zo. Het is prima mogelijk om sexykleding te dragen waarmee je toch netjes op je werkt kunt verschijnen. Een mode-icoon die dit regelmatig doet is zangeres Rihanna, een mantelpakje met een rok over een stijlvolle panty bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende mode-items die je op deze manier met elkaar kan combineren om een aantrekkelijke outfit samen te stellen waarmee je ook nog eens op de werk kan verschijnen. Het grote voordeel is echter dat je deze outfit voor iedere gelegenheid kan dragen, ze zijn namelijk sexy en toch ook toonbaar bij een serieuzere aangelegenheid.

Dit zijn de belangrijkste trends die je de komende seizoenen kan verwachten, hebben we een trend gemist of is je zelf iets opgevallen in het straatbeeld? Laat het ons gerust weten.

Posted Under: Trends