Look a like So Real zonnebril van Dior

juli 22 2016

De zomer is aangebroken en de zon laat zich weer zien. Ben jij nog op zoek naar een mooie zonnebril en wil je deze vakantie stralen op het strand? Bij jasjehandtasje vind je een brede collectie sunnies in diverse kleuren. Breid je zonnebrillen collectie uit met bijvoorbeeld een bril met blauwe of groene glazen.

De trend van deze zomer op het gebied van zonnebrillen is de Dior zonnebril, So Real. Deze bril is verkrijgbaar met zilver, zwarte, groene of blauwe glazen. Staat deze zonnebril ook hoog op je wishlisht en zwijmel je weg bij alle foto’s van bloggers en celebrities? Wij hebben de oplossing, de look-a-like so real zonnebril. In de webshop kan je kiezen voor black, ocean, purpleblue en whitegold. Voor een echte Dior moet je diep in de buidel tasten maar voor dit leuke prijsje kan je alle kleuren wel aanschaffen. De summer musthave shop je bij ons al vanaf 10 euro!

Kan je niet kiezen welke zonnebril jij deze zomer op je hoofd gaat zetten? Wij geven je graag wat inspiratie! Rihanna heeft de keuze gemaakt en is gevallen voor de zilveren variant!


Cat Eye Zonnebril
Ben jij niet zo fan van dit model? Wees niet getreurd want wij hebben ook de cat eye mirror zonnebril. Een prachtige sunny met spiegelglazen in de kleuren rosegoud, zilver, goudzilver, rood/zwart en rosegoud/lila. Met deze cat eye zonnebril zijn alle ogen op jou gericht deze zomer.

Posted Under: Musthaves