20% KORTING? Gebruik code ''WELCOMEBACK''GRATIS VERZENDING boven de €25,-
3 minuten
|

Kerst jurkjes

3 minuten
|

Kerst jurkjes: schitter en straal

Kerstmis is bij uitstek een tijd om te schitteren en te stralen. De basis daarvoor leg je met je outfit en daarom kies je uit de leukste kerst jurkjes. De jurken zijn speciaal ontworpen om jou laten te schitteren en stralen tijdens kerst. Kies voor glitter en glamour of voor stijlvol zwart. Het aanbod met modellen is eindeloos. Het is wel een wat koude periode, maar ook daar is aan gedacht. De kerst jurkjes zijn namelijk prima te combineren met stijlvolle panty’s.

Glitter and glamour

Glitter and glamour is altijd wel een thema voor een spetterend kerstfeest. Daarom zijn de glitter en glamour kerst jurkjes altijd hot. Je voelt je extra speciaal in de feestelijke jurk die wel op maat gemaakt lijkt te zijn voor jou.

Basic zwart

Schuif je tijdens kerst aan voor een exclusief diner in stijl? Kerst jurkjes in basic zwart zijn daarvoor een prima keuze. Het leuke van basic zwart is dat je modeaccessoires het onderscheid qua detail maken. Bijvoorbeeld met een mooi gekleurd sjaaltje of met laarsjes of pumps in een originele kleur. Je sieraden vallen bij deze kerst jurkjes ook altijd extra op en daarmee pak je extra shine.

Verschillende modellen

Jij hebt zo je eigen smaak natuurlijk als het gaat om het design van kerst jurkjes. Daarom is het handig dat er een gevarieerd aanbod is met een ruime keuze. Wil je lang of wil je kort? Wil je zwierig of charmant en elegant? Kies het design van de kerst jurkjes dat het beste aansluit op jouw persoonlijkheid. Dan voel jij je op je best.

In combi met onze panty’s

Shop alles in één keer en maak naast een keuze uit het aanbod met kerst jurkjes ook een keuze uit het aanbod met panty’s. Het dragen van een panty staat niet alleen stijlvol onder je kerst jurkje. Het is ook nog eens praktisch in de winter om je benen wat warmer te houden.

Jurkjes zijn ook te dragen voor zwangere vrouwen, elastisch

Ben je zwanger dan wil je comfort en exclusiviteit natuurlijk combineren om in stijl kerst te vieren. Je hoeft je niet in een strak jurkje te wurmen, want de kerst jurkjes zijn geheel elastisch. Daarom sluit het jurkje perfect aan om je lichaam en is de ronding van je buik goed te zien. Iedereen mag toch weten dat je zwanger bent? In een kerst jurkje van elastisch materiaal voel jij je perfect.

Terug naar blogs