JEANSPIRATION

augustus 5 2016

We love jeans! Je kunt er niet genoeg van in je kast hebben liggen maar heb je deze trends al toegevoegd aan je garderobe?

Ripped Jeans

Ripped Jeans of te wel de gescheurde jeans. Van kleine krassen tot complete gaten in je spijkerbroek. Deze trend kan je zowel sportief als sexy dragen. Dit bepaal je door de soort schoenen die je eronder aan trekt. Bij Jasjehandtasje shop je de ripped jeans met een lichte of donkere wassing.

Patch Jeans

Patches of jeans of kleding is ontstaan door creatieveling die zelf aan de slag gingen gaten te ‘verbergen’ op hun spijkerbroek of een nieuw leven in een jeans te blazen. Met leuke prints, kleuren en emblemen is ook de patch jeans niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Maar hoe combineer je nou zo’n drukke broek met patches? Hierbij 3 tips:
1. Sportief: Draag de patch jeans met een simpel t-shirt en een bomberjack.
2. Badpak: Combineer je spijkerbroek met een badpak of body. De trend van het moment en dus ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.
3. Double Denim: Naast een jeans kun je ook nog een spijkerjasje (met patches) dragen. Je doorbreekt de look met een streepjes top onder je denim jas.

DIY Patch Jeans

Ben jij handig en creatief, dan maak je gewoon je eigen patch jeans. De emblemen zijn los te koop op verschillende webshops maar je kan ook je plaatselijk naai-knutsel winkel binnen lopen voor de tofste prints. Broches kunnen natuurlijk ook. Met naald en draad naai je de patches zo op je oude jeans. Maar je hebt ook plaatjes die je op je kleding kan strijken. Net zo makkelijk J
Heb je een ongelukje gehad en heb je nu een gat in je broek. Do It Yourself, naai er een patch overheen en je bent good to go!

Posted Under: Jeans