GRATIS VERZENDING op alle orders boven de €75,-
3 minuten
|

Hoodie! Fashionable in elke style.

3 minuten
|

Hoodie: fashionable in elke stijl

Een hoodie is echt zo´n basic kledingstuk die je in de kast moet hebben hangen. Om er dan vervolgens uit te halen als je relaxt, maar toch modieus gekleed wilt gaan. Hoodies zijn de ideale casual mode-items die in elke stijl fashionable zijn.

Altijd lekker warm

Een hoodie is altijd lekker warm om te dragen. Dat is natuurlijk ook een groot pluspunt. Is het buiten nog net te lekker om een jas aan te doen, maar wel frisjes? Dan pak je de gewoon de hoodie uit de kast en doe je die aan. Of zit je lekker thuis op de bank? Het is heerlijk om er gewoon helemaal in weg te kruipen. Het is zelfs fijn om daarbij de capuchon op te doen om in eigen huis ontspannen te loungen.

Topdesign met fashionable opdruk

Hoodies zijn in allerlei stijlen en designs verkrijgbaar. Een effen hoodie is alleen net even wat te saai. Daarom kies je voor een uitvoering met een fashiobale opdruk. Dat maakt op het modevlak toch net even het verschil. Een belangrijk verschil zelfs. Je kiest natuurlijk wel een exemplaar uit in je favoriete kleur. Dan voel jij je pas echt thuis in je hoodie.

Niet meer oversized, maar gewoon een hoodie die aansluit

De tijd van oversized is wel weer voorbij. Daarom zijn de trendy hoodies van dit moment niet meer te groot en te wijd. Nee, de casual truien met capuchon van deze tijd sluiten perfect op je lichaam aan. Dan zijn je contouren ook weer wat beter te zien en heb je niet het idee dat je een jutezak draagt.

Casual trui met capuchon

Het leuke van casual mode is dat je het gemakkelijk bij allerlei stijlen combineert. Je hoeft niet sportief gekleed te gaan om een hoodie te dragen. Een elegante stijl met een hoodie straalt nonchalance uit. De hoodie is tegenwoordig een stijlicoon die iedereen die van casual houdt in de kast heeft hangen. Of zelfs meerdere exemplaren in bezit heeft om ook nog eens af te wisselen met kleur en design.

Van arbeiderstrui tot stijlicoon

Heb jij een specifieke modestijl? Ongeacht wat jouw stijl is, past de fashionable hoodie daar perfect bij. Dat is het charmante aspect van een kledingstuk dat van oudsher is ontworpen voor medewerkers van koelhuizen. Wist je dat? De hedendaagse ontwerpen stammen af van de zogenoemde Hooded Sweatshirts uit de jaren dertig. De hoodie heeft daarna nog vele ontwikkelingen doorgemaakt van streetstyle tot mode op de catwalk.

Terug naar blogs