GRATIS VERZENDINGboven de €25,-
3 minuten
|

Help! Wat trek ik aan tijdens de feestdagen?

3 minuten
|

We kunnen gaan aftellen! Voordat je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Kun jij ook niet wachten om de kerstboom in huis te halen? Of heb je deze misschien al opgezet? De feestdagen zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook veel kledingstress veroorzaken. Wat trek je aan tijdens het kerstdiner met de familie? En welke party-outfit draag je tijdens Oud en Nieuw? Wij geven je graag wat inspiratie en zetten een aantal leuke outfits voor de feestdagen op een rij. 

Outfit passend bij de gelegenheid

Voordat je naar de winkel rent of allerlei verschillende kledingstukken bestelt bij je favoriete webshop is het belangrijk dat je nadenkt over de soort gelegenheid waar je naartoe gaat. Er is namelijk een passende outfit voor elk feestje.

  • Kerstviering bij familie

Ga je thuis gourmetten met de familie? Of staat er een chique etentje in een restaurant gepland? Als je de feestdagen thuis gaat vieren hoef je er waarschijnlijk iets minder chique uit te zien dan tijdens een kerstdiner in een restaurant. Het is natuurlijk altijd leuk om er goed uit te zien, dus draag vooral waar jij je mooi en comfortabel in voelt!

  • Oud en Nieuw

Oud en Nieuw is hét feest van het jaar. Alles wordt uit de kast gehaald; van neon tot glitters. Tover je mooiste jurk tevoorschijn of trek een cool broekpak aan. Dit is het feest waar je echt mag shinen en niks is te gek. 

Glitter, glitter en nog eens glitter

Wil je alles uit de kast halen en ook nog eens meegaan met de laatste modetrends? Kies dan voor een echte glitter-outfit. Glitters zijn al een tijdje populair, maar tijdens de feestdagen kunnen ze echt niet ontbreken. Maak het zo gek als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een flared broek met gouden glitters en combineer deze met een zwarte top om het geheel iets meer chique te maken. Daarnaast is de jurk met glimmende pailletten ook een van onze favorieten dit jaar. En het leuke is dat je glitter kledingstukken ook heel goed het hele jaar door kunt dragen!

Een ‘basic’ jurk

Wil je het dit jaar toch iets subtieler aanpakken? Geen probleem, een mooie zwarte jurk is altijd goed tijdens de feestdagen. Iedere vrouw hoort een little black dress in haar kast te hebben hangen. Deze kun je namelijk heel gemakkelijk combineren met leuke accessoires, zoals opvallende sieraden of een riempje om je vrouwelijke vormen te accentueren. Ben jij niet zo van de jurkjes? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een mooie flared broek, pantalon of jumpsuit dragen. Een mooie blazer erbij en je bent helemaal klaar voor het kerstdiner! 

Blijf je dit jaar thuis?

Helaas zijn er dit jaar geen grote feesten waar je je outfit voor de feestdagen kunt showen. De kans is erg groot dat we kerst en Oud en Nieuw thuis vieren met onze familie. Groot feest of niet, je kunt er natuurlijk voor kiezen om je compleet op te doffen voor de kerstviering thuis, maar het is ook niet erg als je je mooiste chill-outfit aantrekt. Wat is er nou fijner dan in een comfortabele outfit genieten van de gezelligheid van de feestdagen? We wensen je alvast heel veel plezier met het uitzoeken van een outfit!

Terug naar blogs