De beste tijd van het jaar om je mode musthaves te bemachtigen, de lente sale

juni 30 2017

Voor veel dames is dit de mooiste tijd van het jaar, de lente is weer in aantocht en dat betekent dat je veel korting kan krijgen op jurken, rokken en een andere mode-accessoires voor de komende zomer. Ook voor sieraden, tassen en bikini’s kan je bij ons terecht in de lentesale, je betaalt dan een stuk minder dan de originele prijs waardoor je ook nog eens voordeliger uit bent.

Zoals je zal begrijpen is onze klantenservice elke dag druk in de weer om alle mails en bestellingen af te handelen in deze drukke periode. Om je een stukje op weg te helpen hebben we in de blog een aantal items uitgelegd die je zeker eens moet bekijken in onze lentesale.

Toch zit er wel een klein nadeeltje aan het shoppen in de sale, sommige items zijn slechts beperkt op voorraad waardoor je deze modem is misschien kan mislopen. Wees er daarom snel bij en wacht niet te lang om de beste mode-items uit de sale te selecteren en aan te schaffen.

Mode voor op het strand.

Het is natuurlijk de perfecte tijd van het jaar om je modekast eens op orde te maken en ook eens te kijken welke kledingstukken je allemaal op het strand kan dragen. Het is namelijk al een paar dagen super lekker weer geweest en waarschijnlijk heb je toen ook wel een bezoekje aan het strand overwogen. We hebben het hier niet alleen over een bikini maar ook een jurk of een rok die je op het strand kan dragen. We gaan ieder jaar weer opnieuw kijken welke jurken en bikini’s het mooist zijn en het best passen bij de mode van dit moment. In onze sale afdeling vind je nu ook enkele kleurrijke jurkjes die perfect passen bij het heerlijke strand weer.

Sportieve stretchkleding

Niet iedereen gaat er op uit om te ontspannen, veel mensen gaan ook naar buiten met dit lekkere weer om eens heerlijk te gaan sporten en zichzelf weer fit te krijgen. Ook dan wil je er natuurlijk goed uit blijven zien. Daarom vind je in onze uitverkoopafdeling ook sportleggings en sporttopjes met een stoere uitstraling.

Stijlvol en luchtig met een zomerse jumpsuit

Wellicht bij deze aanbieding al tegengekomen de zomerse jumpsuit die je met of zonder beha kunt dragen. Dit comfortabele kledingstuk brengt je taille bovendien heel mooi in beeld. Met een beige witte uitstraling kan je deze zomerse jurk op ieder feestje dragen.

Prachtige sandalen voor thuis of op vakantie

In het warme weer wil je natuurlijk het liefst ook luchtige schoenen of sneakers dragen. Het dragen van sandalen kan echter ook een welkome uitkomst bieden. In onze webshop vind je bijvoorbeeld de Ibiza sandalen in een beige kleur.

Posted Under: Musthaves