GRATIS VERZENDINGboven de €25,-

Filter

Met deze dames accessoires til je je outfit naar een hoger level

Iedere fashion lover weet dat je outfit niet compleet is zonder de perfecte dames accessoires. Het is soms best moeilijk om deze te vinden. Maar, don’t panic: als je op zoek bent naar de ultieme dames accessoires voor bij je outfit,  dan word je helemaal happy van de accessoires op Jasjehandtasje.nl! Deze maken je look namelijk helemaal af en stralen precies uit wat je wil dat ze uitstralen.

FilterFilter
resultaten

Lees hier meer over de accessoires:

Soorten dames accessoires

De accessoires op Jasjehandtasje worden onderverdeeld in de categorieën armbanden, hoeden, horloges, portemonnees & clutches, telefoonhoesjes en zonnebrillen. In elke categorie zijn alleen de beste musthaves voor jou op een rijtje gezet. Natuurlijk passen de items bij de laatste trends, zodat jij de hipste look hebt van iedereen om je heen. Je maakt je outfit compleet en straalt volledig uit wie je bent. Met de perfecte look waan je je een ster. Of beter: you’re going to be one! Welke accessoires kies jij om die droom werkelijkheid te maken?

Clutches

Ze zijn al langere tijd een trend en lijken niet weg te gaan: clutches. No doubt about it: jij moet er dus ook een! Een clutch zit tussen een portemonnee en tas in, zodat je deze los in je hand kunt dragen en alleen je essentials meeneemt. Koop je de juiste, dan staat het super chic of schattig bij je outfit. En dat doe je natuurlijk als je de clutch bij Jasjehandtasje koopt.

Zonnebrillen

Ook je favoriete zonnebrillen zitten in het assortiment. Zo shop je bijvoorbeeld de cateye zonnebril bij Jasjehandtasje om je outfit helemaal diva te maken. Ook zonnebrillen in felle kleuren en met ronde glazen zijn te shoppen. Iedereen die ertoe doet loopt ermee rond, dus ook jij kunt deze niet missen. Met iedere zonnebril van Jasjehandtasje maak je je outfit super luxe en fancy.

Bestellen

Wil je een van de dames accessoires op Jasjehandtasje.nl shoppen? Twijfel dan niet langer en doe het gewoon! Als je vandaag bestelt, dan is de bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis. Koop je ook nog eens items die samen meer dan €25 kosten? Dan hoef je niets te betalen voor de verzending. Lucky you! Je kunt betalen met iDeal, Creditcard, Mr. Cash en PayPal. Heb je een Fashioncheque? Die kun je ook inleveren.

Filters