10 tips om de garderobe weer klaar voor de herfst te maken

oktober 4 2017
herfstmode

De herfst staat weer voor de deur, het jaargetijde van vallende blaadjes en steeds lager wordende temperaturen. We gaan langzaamaan de winter weer in en dat zorgt er ook voor dat er in de herfst veel vaker wordt gezocht naar kleding die ook lekker warm is. Dit jaar komt de bontjas bijvoorbeeld weer helemaal terug. Dan hebben we het wel over imitatie want de echte willen we natuurlijk niet aanbieden. Daarnaast zien we een trend op het gebied van heuptassen en op het gebied van joggingskleding die toch modieus is.

Laarzen tot over de knie

Deze trend is nog maar net begonnen maar de kans bestaat dat de sectie laarzen, die je tot over de knie kan dragen, de trend van de komende herfst worden. Als je je outfit echt helemaal af wilt maken dan kan je er ook voor kiezen om een lange regenjas te dragen waaronder alleen nog de lange laarzen zichtbaar zijn.

Een bontjas gecombineerd met sandalen

Dit klinkt misschien als een gekke combinatie, maar er is de komende herfst nog geen reden om je sandalen te verstoppen in je kledingkast. Samen met een imitatiebontjas kan je deze schoenen uitstekend combineren. Op die manier krijg je een sexy maar toch warme outfit.

fringe pumps

Chaotische outfits

Uiteraard kijken wij ook naar de vele modeshows die er zijn en daarbij is ons opgevallen dat er de komende tijd steeds meer chaotische outfits zichtbaar worden in het straatbeeld. Het is tegenwoordig helemaal niet meer erg om kleding te kiezen die totaal niet bij elkaar past. Tenzij je ouder bent dan 30, dan is het verstandiger om toch wat normale kleding uit te kiezen die bij elkaar past.

Gecamoufleerde kleding

Camouflagekleding is tegenwoordig niet alleen meer populair onder militairen. Steeds meer mannen en vrouwen kiezen ervoor om modieuze kleding met camouflagekleuren aan te schaffen. Het is onzeker waar deze trend is ontstaan maar feit is dat het nog een tijdje aan zal blijven.

Combinatie met een Bomberjack

Sinds vorig jaar is het Bomberjack allemaal niet meer uit onze modegedachten weg te denken. Zeker als je een Bomberjas combineert met een vrolijke jumpsuit dan krijg je een vrolijk jaren 70-gevoel bij je outfit.

bomberjack roze

Panty’s met een tekst erop

Bij die is natuurlijk bedoeld om je benen lekker warm en mooi te maken en vrijwel ieder seizoen. De laatste tijd zien we echter veel modellen voorbijkomen met panty’s waar ook een tekst op staat. Dit is eigenlijk bedoeld om een statement te maken, zoek een panty met een tekst die je aanspreekt en hou er rekening mee dat deze zeker niet saai moet te zijn om indruk te maken.

Een stijlvolle tas om je heup

Een heuptas is een tijdje uit het modebeeld geweest maar is tegenwoordig weer helemaal terug. Een mooi mode-accessoire die rond je heup draagt, doet je misschien denken aan de jaren 90. Komend seizoen zullen er steeds meer vrouwen te zien zijn die de heuptas als mode- accessoires dragen.

Posted Under: Tips